Privacybeleid

Hierbij de privacyverklaring voor deze website. Mochten er onvolkomenheden of onduidelijkheden in zitten, laat dat mij dan weten!

Ik ben predikant en freelance fotograaf en ben als fotograaf-predikant het fotoproject Beleidenkerk.nl gestart. Met de gegevens die ik in het kader van dit project krijg, ga ik vanzelfsprekend vertrouwelijk om. Als u contact met mij opneemt, bewaar ik de door u opgegeven naam, uw e-mailadres en overige contactgegevens. De verzamelde gegevens gebruik ik alleen om contact op te kunnen nemen. Daarnaast bewaar ik de foto’s die ik in het kader van dit project maak op mijn beveiligde computer. Ik gebruik de foto’s voor dit fotoproject.

Voor e-mail maak ik gebruik van Google. Hierop is deze privacyverklaring van toepassing.

U heeft het recht om te vragen om inzicht in en correctie en verwijdering van uw gegevens. Ook heeft u het recht om de toestemming in te trekken die u eerder verleende voor de hierboven genoemde registratie van persoonlijke gegevens. Mocht u willen dat foto’s waar u zelf op staat worden verwijderd van de website, dan kunt u contact met mij opnemen.

U heeft het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.