Liefde op anderhalve meter afstand (9)

Ik heb je altijd liefgehad,

mijn liefde zal jou altijd vergezellen.

Jeremia 31:3

Afgelopen seizoen stond in de Herengrachtkerk in het teken van het jaarthema “Samen een door de kracht van Gods liefde”. Zondag 19 april was er een themazondag waarin we nog een keer keken naar verschillende talen van de liefde. En ook in een ‘digitale en anderhalve meter- kerk’ blijken sommige talen van liefde heel goed gesproken te kunnen worden. 

In voorbereiding op deze themazondag vroeg ik gemeenteleden om de taal van de liefde op anderhalve meter afstand te spreken. Ze schreven een bemoediging of inspirerende tekst op en lieten die aan mij zien van achter een raam of vanaf een balkon. Op paasmorgen werd de eerste foto in de serie geplaatst. En daarna volgt er elke dag een nieuwe foto totdat de voorraad op is. Geniet van de liefde op anderhalve meter afstand. 

Mocht je dit trouwens een tof project vinden en zelf ook mee willen doen, dan ben je via deze weg van harte uitgenodigd! Neem dan even contact met mij op. Oh ja, ik ga voor deze fotosessies niet de regio Leiden uit…. 

Comments

Comments are closed.

You may also like