Liefde op anderhalve meter afstand (3)

Kom naar mij, jullie die vermoeid zijn en onder lasten gebukt gaan, dan zal ik jullie rust geven.

Mattheus 11:28

Afgelopen seizoen stond in de Herengrachtkerk in het teken van het jaarthema “Samen een door de kracht van Gods liefde”. Zondag 19 april staat er een themazondag op de planning waarin we nog een keer kijken naar verschillende talen van de liefde. En ook in een ‘digitale en anderhalve meter- kerk’ blijken sommige talen van liefde heel goed gesproken te kunnen worden. 

In voorbereiding op deze themazondag vroeg ik gemeenteleden om de taal van de liefde op anderhalve meter afstand te spreken. Ze schreven een bemoediging of inspirerende tekst op en lieten die aan mij zien van achter een raam of vanaf een balkon. Op paasmorgen wordt de eerste foto in de serie geplaatst. En daarna volgt er elke dag een nieuwe foto. Geniet van de liefde op anderhalve meter afstand!

Comments

Comments are closed.

You may also like