Samen geloven in Leiden

Gisteravond was er een mooi gezelschap in de Herengrachtkerk. Afgevaardigden van de vier christelijke studentenverenigingen in Leiden en afgevaardigden van vier kerken gingen met elkaar in gesprek. We dachten na over hoe we elkaar van dienst kunnen zijn in de stad. Op naar een vervolggesprek… ūüôā

14Daarom buig ik mijn knie√ęn voor de Vader,¬†15van wie elke gemeenschap in de hemel en op aarde haar naam ontvangt.¬†16Ik vraag God dat hij u door de Geest uit de rijkdom van zijn glorie de kracht geeft om innerlijk sterk te zijn.¬†17Dan kan uw¬†hart¬†door het geloof de blijvende woning zijn van¬†Christus. Ook¬†bid¬†ik dat u geworteld en verankerd mag zijn in de¬†liefde,¬†18en dat u met allen die hem toebehoren in staat zult zijn te bevatten hoe breed en hoe lang, hoe hoog en hoe diep¬†19de¬†liefde¬†van¬†Christus¬†is, en te begrijpen dat die¬†liefde¬†elke kennis te boven gaat. Moge u geheel vervuld worden van de volheid van God!

Efeze 3