Zout en licht

Jullie zijn het zout van de aarde. Maar als het zout zijn smaak verliest, hoe kan het dan weer zout gemaakt worden? Het dient nergens meer voor, het wordt weggegooid en vertrapt.

14Jullie zijn het licht in de wereld. Een stad die boven op een berg ligt, kan niet verborgen blijven. 15Men steekt ook geen lamp aan om hem vervolgens onder een korenmaat weg te zetten, nee, men zet hem op een standaard, zodat hij licht geeft voor ieder die in huis is. 16Zo moet jullie licht schijnen voor de mensen, opdat ze jullie goede daden zien en eer bewijzen aan jullie Vader in de hemel.” (Matteus 5: 13-16)

Vanmorgen hadden we een dienst met een internationaal karakter. Ds. Hussein Latif uit Malawi ging ons voor aan de hand van bovenstaande bijbeltekst. En naderhand hebben we kunnen genieten van de resultaten van “Heel Leiden Bakt”… 🙂

Comments

Comments are closed.

You may also like