Gebedsboom

Komende woensdag is het biddag voor gewas en arbeid. De Opstandingskerk, Marekerk en Herengrachtkerk ‘organiseren’ gezamenlijk twee diensten om met elkaar te bidden voor het seizoen dat voor ons ligt. Om 15.00 een kinderdienst in de Herengrachtkerk en om 19.30 een dienst in de Marekerk. Van harte welkom. In de Herengrachtkerk staat al een heuse gebedsboom op het podium met daarin allerlei gebedspunten voor de gebeden van woensdagmiddag.

We lezen woensdagmiddag onder andere met elkaar uit Mattheus 6.

” 31Maak je dus geen zorgen. Zeg niet: ‘Hoe komen we aan eten?’ of: ‘Hoe komen we aan drinken?’ of: ‘Hoe komen we aan kleren?’ 32Met die dingen houden de mensen zich bezig die God niet kennen. Je Vader in de hemel weet echt wel dat je al die dingen nodig hebt. 33Houd je bezig met Gods nieuwe wereld en doe wat God van je vraagt. Dan zal God je al die andere dingen ook geven. 34Maak je geen zorgen over morgen. Bewaar die zorgen maar voor morgen. Je hebt het al moeilijk genoeg met vandaag. ” 

Comments

Comments are closed.

You may also like