Bezoek uit Blije

We kregen bezoek uit Blije, omdat ze een beetje bang waren dat we een oudejaarstraditie zouden vergeten… 🙂 Deze foto geeft een mooie aanleiding om jullie een goede jaarwisseling te wensen en op te merken dat we vanavond om 19.30 in de kerk het jaar hopen af te sluiten. Van harte welkom! We staan vanavond in De Herengrachtkerk trouwens stil bij onderstaande ‘knallende’ bijbeltekst. Jullie zijn gewaarschuwd!

 

Maleachi 3:5De machtige Heer zegt: ‘Ik zal naar jullie toe komen om recht te spreken. Ik zal iedereen straffen die geen eerbied voor mij heeft. Ik straf de mensen die zich bezighouden met toverkunst, de mensen die hun vrouw of hun man ontrouw zijn, en de mensen die leugens vertellen bij de rechter. Ik straf de mensen die hun arbeiders niet betalen, en de mensen die wreed zijn voor weduwen en voor kinderenzonder vader. En ik straf de mensen die vreemdelingen niet geven waar ze recht op hebben. Want al die mensen hebben geen eerbied voor mij.’

 

Comments

Comments are closed.

You may also like