Inspirerende schapen

Eergisteren deed ik (in een klein natuurgebied vlakbij ons huis) inspiratie op voor de dienst van komende zondagmiddag over de kerk. Over liefde van en voor de Heer, elkaar en de wereld. Van harte welkom – 17.00 in de Herengrachtkerk in Leiden.

Johannes 10:14Ik ben de goede herder. Ik ken mijn schapen en mijn schapen kennen mij, 15zoals de Vader mij kent en ik de Vader ken. Ik geef mijn leven voor de schapen. 16Maar ik heb ook nog andere schapen, die niet uit deze schaapskooikomen. Ook die moet ik hoeden, ook zij zullen naar mijn stem luisteren: dan zal er één kudde zijn, met één herder. 17De Vader heeft mij lief omdat ik mijn leven geef, om het ook weer terug te nemen. 18Niemand neemt mijn leven, ik geef het zelf. Ik ben vrij om het te geven en om het weer terug te nemen – dat is de opdracht die ik van mijn Vader heb gekregen.’

 

 

 

Comments

Comments are closed.

You may also like