Beeldspraak

Met gepaste trots. Er is een nieuw boek. Beeldspraak heet het. Een heus weekendboek, want ik ben in mijn archief op zoek gegaan naar 104 foto’s. Een beeld voor elke zaterdag en zondag van het jaar.

Ik nodig je uit om de beelden met aandacht te bekijken. Wat zie je? Wat valt je op? Zie je iets wat doet denken aan het evangelie? Laat je gedachtes erover gaan. Associeer en mediteer. Vervolgens zou je mijn tekst erbij kunnen lezen. Want bij elke foto heb ik een Bijbeltekst uitgezocht en daar mijn eigen gedachtes aan toegevoegd. Noem het een beeldmeditatie.

Het boek neemt je mee in een verrassende reis rond de wereld en ook in een onvoorspelbare ontdekkingstocht door de Bijbel. Sta stil, neem de tijd, kijk, overdenk en beleef het evangelie in het weekend op een beeldende manier.

Oh ja, het boek bevat ook nog eens zeven bonusfoto’s en dat maakt het tot ‘111 foto’s die je gezien moet hebben’. Maar die titel vond de uitgever dan weer wat minder geslaagd… 🙂

Denk je nu, maar ik wil graag deze wereldse reis met Boersema maken. Dat kan. Boek is te bestellen via deze link voor €19,99.

Voor de Leidenaren: ik heb boeken thuis op voorraad, dus je kunt ook een al dan niet gesigneerd exemplaar bestellen, stuur mij dan even een persoonlijk bericht! En voor nu: een vrolijk ontzet gewenst!

Comments

Comments are closed.

You may also like