Levend erfgoed

Afgelopen weekend stonden de deuren van de Herengrachtkerk wagenwijd open in het kader van Open Monumentendag. We hebben gevierd dat we levend erfgoed zijn. En hoe! Met optredens van koren, maar vooral ook in twee kerkdiensten waarin we aansloten op het thema van deze monumentendag: Levend erfgoed.

Hieronder een impressie en dank aan al de vrijwilligers die dit weekend tot een succes hebben gemaakt!

Ook hing/hangt er in de Herengrachtkerk sinds vorige week vrijdag een heuse pre-view van een boek van ondergetekende dat begin oktober in de boekhandel te verkrijgen moet zijn: Beeldspraak. Je leest er via deze link meer over. Mocht je het boek als een van de eersten in huis willen hebben, stuur me dan even een persoonlijk bericht, dan zet ik je op de pre-order-lijst. De pre-view hangt trouwens nog een paar weken in de kerk. Je bent welkom om het te komen bekijken op woensdagvond bij de midweekse vesper (19.30), donderdagmorgen als de kerkdeuren open staan (9-12 uur) of op zondag rond de kerkdiensten.

Comments

Comments are closed.

You may also like