Zoek de verschillen?

De ene foto werd vorig voorjaar genomen in aanloop naar Pasen 2020. De andere foto maakte ik vandaag in aanloop naar Kerst 2021. Twee foto’s die druipen van verdriet met gemeenteleden die enkel aanwezig zijn in de vorm van foto’s. Twee foto’s ook vol van licht en hoop. Als je goed kijkt, dan zie je op de meest recente foto veel kinderen op de stoelen met een kaars in de handen. Want kinderen hebben de toekomst. Zeker dat Ene kind in die kribbe en laten we nou net zijn geboorte komend weekend vieren. Vrolijk kerstfeest iedereen!

5Een kind is ons geboren,

een zoon is ons gegeven;

de heerschappij rust op zijn schouders.

Deze namen zal hij dragen: Wonderbare raadsman,

Goddelijke held, Eeuwige vader, Vredevorst.

6Groot is zijn heerschappij,

aan de vrede zal geen einde komen. [Jesaja 9]

Comments

Comments are closed.

You may also like