Vesper en open kerk

Vanavond is er weer een midweekse vesper in de Herengrachtkerk. Een wekelijkse viering in samenwerking met de Opstandingskerk, NGK Oegstgeest en Marekerk. Aanvang: 19.30. We lezen en zingen vanavond onder andere uit Psalm 2.

Morgenochtend (donderdag) is de kerk ook weer open. Van 9.00-12.00. We starten met een ochtendgebed, daarna is de kerk open om tot rust te komen, een kop koffie te drinken en is er een gastheer/gastvrouw voor een gesprek.

Van harte welkom!

Waartoe leidt het woeden van de volken,

het rumoer van de naties? Tot niets.

2 De koningen van de aarde komen in verzet,

de wereldmachten spannen samen

tegen de HEER en zijn gezalfde:

3‘Wij moeten hun juk afwerpen,

ons van hun boeien bevrijden.’

Psalm 2:1-3

Comments

Comments are closed.

You may also like