Stralend weekend

Een stralend weekend. Met op zaterdagmiddag een startactiviteit voor de jeugd van de Opstandingskerk en Herengrachtkerk. Op de foto zie je het genie achter deze startactiviteit. Zondagmorgen was er de bevestiging van ambtsdragers in de Herengrachtkerk en dat was ook fijn. Hieronder een deel van de tekst die we lazen.

4Ik was zeer verheugd te merken dat verscheidene van uw kinderen de weg van de waarheid volgen, in overeenstemming met het gebod dat de Vader ons gegeven heeft. 5En nu heb ik een verzoek aan u. Ik houd u in deze brief geen nieuw gebod voor, maar een gebod dat ons vanaf het begin bekend is: laten we elkaar liefhebben. 6 Liefhebben houdt in dat we leven volgens Gods geboden. Volgens dit gebod, dat u vanaf het begin gehoord hebt, moet u leven.

2 Johannes 4:-6