De laatste weken

Een viertal foto’s, gemaakt in de afgelopen weken. Twee van de foto’s maakte ik tijdens bezoeken aan een gemeentelid in een hospice. De andere twee foto’s maakte ik afgelopen dinsdag toen we dit gemeentelid moesten begraven. Tijdens deze begrafenis lazen we onder andere onderstaande psalm.

1211Een pelgrimslied.

Ik sla mijn ogen op naar de bergen,
van waar komt mijn hulp?
2Mijn hulp komt van de HEER
die hemel en aarde gemaakt heeft.
3Hij zal je voet niet laten wankelen,
hij zal niet sluimeren, je wachter.
4Nee, hij sluimert niet,
hij slaapt niet,
de wachter van Israël.
5De HEER is je wachter,
de HEER is de schaduw
aan je rechterhand:
6overdag kan de zon je niet steken,
bij nacht de maan je niet schaden.
7De HEER behoedt je voor alle kwaad,
hij waakt over je leven,
8de HEER houdt de wacht
over je gaan en je komen
van nu tot in eeuwigheid.

Comments

Comments are closed.

You may also like