Kijken, kijk en volgen

Vandaag een themadienst in het kader van ons jaarthema ‘De slag om het hart’. Vandaag hadden we aandacht voor alledaagse geloofsvoorbeelden onder de titel: Kijken, kijken en volgen. Zie hier twee foto’s. De eerste foto werd gemaakt tijdens de digitale kinderkring voor de dienst. Op de tweede foto zie je het glas-in-lood-raam dat ook getoond werd tijdens de dienst. Het stond altijd bij mijn oma in haar woonkamer. Nu staat het bij ons op de vensterbank als glanzende herinnering aan een bescheiden geloofsvoorbeeld voor mij. We lazen vanmorgen o.a. met elkaar onderstaande tekst uit 2 Timoteus.

3Telkens als ik je in mijn gebeden noem, elke dag en elke nacht, dank ik God, die ik net als mijn voorouders met een zuiver geweten dien. 4Als ik aan je tranen denk, verlang ik ernaar je terug te zien; dat zal me met vreugde vervullen. 5Ik denk vaak aan het oprechte geloof dat je grootmoeder Loïs en je moeder Eunike hadden en dat – daarvan ben ik overtuigd – jij nu ook hebt.

2 Timoteus 1:3-5

Comments

Comments are closed.

You may also like