Kijken, kijken & navolgen

Komende zondag themadienst 4 in het kader van het jaarthema ‘De slag om het hart’. Het thema is: Kijken, kijken en navolgen. We lezen uit 2 Timoteus 1 (zie hieronder) en denken samen na over onze alledaagse geloofsvoorbeelden. Om dat te illustreren een foto uit de serie (met gemeenteleden als model) De slag om het hart. Op de foto zie je waar het zondag o.a. over gaat. Opa, kind en kleinkinderen in een beeld.

3Telkens als ik je in mijn gebeden noem, elke dag en elke nacht, dank ik God, die ik net als mijn voorouders met een zuiver geweten dien. 4Als ik aan je tranen denk, verlang ik ernaar je terug te zien; dat zal me met vreugde vervullen. 5Ik denk vaak aan het oprechte geloof dat je grootmoeder Loïs en je moeder Eunike hadden en dat – daarvan ben ik overtuigd – jij nu ook hebt.

2 Timoteus 1:3-5

Comments

Comments are closed.

You may also like