De slag om het hart (2)

Komende zondag is de derde themazondag in het kader van het jaarthema ‘De slag om het hart’. We begonnen met een introductie, daarna volgde een dienst over ‘verlanglijstjes’ en komende zondag hebben we het over ‘Shoppen in advent’. De komende dagen deel ik via deze website de bijbehorende foto’s uit het fotoproject ‘De slag om het hart’ bij de eerste drie themazondagen. Ik maakte deze foto’s immers na de eerste twee diensten. Vandaar.

Dit zijn foto’s bij het tweede thema over verlanglijstjes. Of misschien moet je met het oog op deze foto’s wel spreken over verlanglijsten.

We lazen die zondag onder andere uit Mattheus 5:6. Over een verlanglijstje gesproken…

6 Gelukkig wie hongeren en dorsten naar gerechtigheid, want zij zullen verzadigd worden.

Mattheus 5:6.

Comments

Comments are closed.

You may also like