Vrij-zijn

Het tijdschrift Onderweg vroeg mij een fotoserie te maken voor de jaarlijkse special. Dit jaar met als thema: Vrij-zijn.

Ik moest er lang over nadenken, want hoe verbeeld je dit thema? Telkens weer gingen mijn gedachten naar kinderen. Misschien wel door die bekende tekst uit Lucas 18: onbekommerd en vrij, dichtbij Jezus. Daarom zes beelden van kinderen. Niet geposeerd, maar volop en vrij kind. Je vindt de foto’s met bijbehorende bijbelteksten de komende dagen via beleidendekerk.nl. Ook vind je de foto’s in het magazine zelf (bestellen? gebruik deze link) en er werd zelfs een kaartenset van gemaakt.

Laat die kinderen bij me komen,

houd ze niet tegen.

Want Gods nieuwe wereld

is er juist voor hen. 

Lucas 18:16 (Bijbel in Gewone Taal)

Comments

Comments are closed.

You may also like