Kinderkringen

Vanmorgen was het feest in de bijzalen van de kerk. Alle kinderen in de basisschoolleeftijd waren uitgenodigd om voor het eerst sinds maanden weer bij elkaar te komen. En zo geschiedde, zoals te zien op de foto. Er werd nagedacht over hoe we samen mogen leven in het Licht. Hoe gaaf is dat?

5Dit is wat wij hem hebben horen verkondigen en wat we u verkondigen: God is licht, er is in hem geen spoor van duisternis. 6Als we zeggen dat we met hem verbonden zijn terwijl we onze weg in het duister gaan, liegen we en leven we niet volgens de waarheid. 7Maar gaan we onze weg in het licht, zoals hijzelf in het licht is, dan zijn we met elkaar verbonden en reinigt het bloed van Jezus, zijn Zoon, ons van alle zonde. 8Als we zeggen dat we de zonde niet kennen, misleiden we onszelf en is de waarheid niet in ons. 9Belijden we onze zonden, dan zal hij, die trouw en rechtvaardig is, ons onze zonden vergeven en ons reinigen van alle kwaad. 10Als we zeggen dat we nooit gezondigd hebben, maken we hem tot een leugenaar en is zijn woord niet in ons.

1 Johannes 1:5-10

Comments

Comments are closed.

You may also like