Geloven in de samenleving

Hoog bezoek in de Herengrachtkerk afgelopen donderdagmiddag. Het Leidersnetwerk GIDS – geloven in de samenleving – organiseert een paar keer per jaar een netwerkontbijt. Dat zijn momenten waarbij leiders uit Leiden elkaar ontmoeten, informatie uitwisselen en elkaar inspireren om te bouwen aan een betere samenleving. Van wethouders tot bestuursleden van studentenverenigingen, van bestuurders van stichtingen tot voorgangers in geloofsgemeenschappen en van diakenen en ouderlingen tot ambtenaren.

Omdat een ontbijt organiseren voor tientallen mensen in deze tijden enigszins problematisch is, werd een online borrel bedacht. Met dus hoog bezoek. Onze burgemeester Henri Lenferink kwam langs om te spreken over de afgelopen maanden en de uitdagingen voor de toekomst.

7Bid tot de HEER voor de stad waarheen ik jullie weggevoerd heb en zet je in voor haar bloei, want de bloei van de stad is ook jullie bloei.

Jeremia 29: 7

Comments

Comments are closed.

You may also like