Puzzelen

Gisteren was ik in de kerk voor een preekvoorbespreking met een paar gemeenteleden. En bij binnenkomst zagen we dit. Een van de kosters is druk aan het puzzelen gegaan. Mocht je deze puzzel ook graag willen hebben….laat het weten want er zijn nog wel een paar te koop.

Zelf laat ik deze puzzel nog even in de verpakking. Ik ga puzzelen op de preek van komende zondag. We lezen dan onder andere de onderstaande tekst.

Het leven van de eerste gemeente
43. De vele tekenen en wonderen die de apostelen verrichtten, vervulden iedereen met ontzag. 44. Allen die het geloof hadden aanvaard, bleven bijeen en hadden alles gemeenschappelijk. 45.
Ze verkochten al hun bezittingen en verdeelden de opbrengst onder degenen die iets nodig hadden. 46. Elke dag kwamen ze trouw en eensgezind samen in de tempel, braken het brood bij elkaar thuis en gebruikten hun maaltijden in een geest van eenvoud en vol vreugde. 47. Ze loofden God en stonden in de gunst bij het hele volk. De Heer breidde hun aantal dagelijks uit met mensen die gered wilden worden.

Handelingen 2:43-47

Comments

Comments are closed.

You may also like